https://www.engineeringwatches.com/ https://www.testwatches.com replica watches replica rolex https://www.deliverywatches.com attorneywatches https://www.hockeywatches.com/ https://www.sexbreitling.com breitling bentley replica brietling watch replica https://www.moneybreitling.com breitling watches replica https://www.newsbreitling.com brietling watch replica best replica breitling

За нас

Почетоците на ,, ОМ,,  датираат од далечната 1988 год. Во тогашното државно уредување, е формиран електроинсталатерски дукан,, ГРОМ,, кој даваше електроинсталатерски  услуги во полам обем.

Повеќе...

Искуство во изведба

  • Деловно стамбена зграда - "ПРИНЦ"
  • Специјална болница - Демир Хисар
  • ГИА Инженеринг
  • ЛИНЕА

Повеќе...

Галерија

Од долгогодишното работно искуство во изведба на електрични инсталации за домашни и странски инвеститори би ги издвоиле следните, а на сите неспоменати искрено им се извинуваме:

Повеќе...

•    Почетоци

Почетоците на ,, ОМ,,  датираат од далечната 1988 год. Во тогашното државно уредување, е формиран електроинсталатерски дукан,, ГРОМ,, кој даваше електроинсталатерски  услуги во полам обем. Со осамостојувањето на нашата држава и можноста за влез во приватен капитал во 1992 год. се трансформира во фирма ,, ОМ ,, со име кое симболизира единица мерка за отпор и го отсликува нашето работење давајќи отпор кон сите предизвици и потешкотии кои произлегуваат од опстанокот во модерното време..
.
Со тоа станавме меѓу првите приватни фирми која со своето квалитетно, чесно и напорно работење добиваме доверба кај нашите клиенти -инвеститори веќе 27 год.

•    Дејност

Основна дејност на ,,ОМ,,  дооел Скопје е изведба на електроинсталатерски работи и тоа:
- Јакострујни инсталации
- Слабострујни инсталации (телефонска, компјутерска, против - пожарна, алармна и ТВ инсталација)
- Громобранска инсталација
- Далноводи и трафостаници
- Ниско - напонски приклучоци
- Шемирање и поврзување на сите видови разводни табли и сите други работи поврзани со електриката.

•    Развој

За успешен развој и реализирање на барањата на клиентите и инвеститорите, располагаме со стручно оспособени и искусни кадри, деловно-производствен простор, современи машини и алати, сопствен возен парк стремејќи се кон подобрување на материјалните и човечките ресурси кои би се рефлектирале со зголемена ефикасност и квалитет во реализирањето на услугите.

•    Покана

Нашето долгогодишно искуство на полето на изведба на електрични инсталации и многубројните изведени објекти се покана до Вас да оствариме успешна деловна соработка и заеднички да реализираме нови идеи и проекти.

Ви благодариме на вниманието,

,, ОМ ,, дооел Скопје

Контакт

"ОМ" Д.О.О.Е.Л Скопје

Адреса: Ул. „Шуто Оризари” бб
Скопје, Р.  Македонија

Телефон:
+ 389 2 2650 550
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
   

 

Посетители

Вкупно посети 142716

Go to top